TVTAXI28 е нова 30-минутна мултимедијална емисија, динамичен ТВ и интернет преносник на актуелните теми и информации во Македонија, која ќе се емитува на Националниот сервис МТВ, секоја сабота во утринска програма и две репризни изданија во текот на неделата.

Името на емисијата е инспирирано од симболиката на движењето на повеќе локации и дестинации во Македонија, води низ интересни и различни теми кои се занимаваат со културата на живеење и вредностите кај нас и во Европа.

Овој мултимедијален проект е достапен за сите, независно од локацијата и интересите, при што секој има можност да се приклучи во дискусија и да сподели свое мислење и искуство на одредена тема.

TVTAXI28, заедно со протагонистите Ана Зафирова, Стрезо Стаматовски и Стефан Николовски, отвора нови видици за своите гледачи!

Ве поттикнуваме да се вклучите во активностите за развој на нашата земја со цел да станеме дел од големото Европско семејство. Секоја сабота на ТВ екраните, на нашата интернет страница и социјалните медиуми, TVTAXI28 ви ги пренесува најновите информации и теми.

Стефан & Стрезо- ТВ Дуо Fat BoySS со летен рап хит “28”

Play Video

Сакате да ги запознаете нашите херои? Да слушнете интересни стории? Ние се подготвуваме, а вие Stay Tuned!

No posts found!

Контакт