Добрососедски односи со Бугарија

Културата, уметноста, туризмот, спортот се алките кои ги обединуваат народите. Нашата взаемна добрососедсска соработка Македонија–Бугарија е на највисоко ниво на сите овие полиња. Се сакаме, се почитуваме и заедно создаваме врвни уметнички дела и постигнуваме врвни резултати во спортот. Заедно сме посилни и тоа го покажуваме преку успешните приказни и соработки на актерот Игор Ангелов, кондициониот тренер Михајло Шејкероски – Шани и бугарскиот диригент Најден Тодоров.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x