Еразмус

Како младите луѓе најлесно и најдобро да ги искористат бенефитите од Еразмус програмите не советува Андреј Стојкоски од Младинскиот сојуз Крушево.
За научната програма на Еразмус, зборуваме со Елизабета Ѓоргиевска, професор на Стоматолошкиот факултет. Со неа од прва рака дознаваме за сите предности што оваа програма ја нуди за професионален развој, а воедно и ќе не прошета низ претседателската резиденција.
Со Марко Ѓоргиевски од Национална агенција за европски образовни програми и мобилност ги „отвораме“ сите можности на Еразмус програмите.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x