Која е мојата супер вештина?

Дали слепо се придржуваме на својата професија или пак имаме храброст да ја промениме? Дали развиваме афинитети кон други професии? Дали сме размислувале за доусовршување, преквалификација или доквалификација и што би значело тоа за нас?

Во оваа емисија прикажуваме успешни приказни на луѓе кои одлучиле да направат промени и да ја сменат својата професија, како и поединци кои и покрај тоа што работат согласно својата професија, дополнително развиваат нови вештини и таленти како хоби или како втор извор на приходи.

Зборуваме и за професиите кои во моментов се најактуелни, како кај нас, така и во Европски рамки.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x